| نویسنده |
پیام |
zohre
|
|
ارسال شده: دوشنبه، ۱۱ مرداد ۱۳۸۹
|
|
عضو شده: دوشنبه، ۱۱ مرداد ۱۳۸۹
وضعیت: حاضر نیست
|
|
salam
be nazare man shohare adam bayd dar negahe aval khiely khosh estil bashe va 1 face jeddi va mardone dashte bashe
dar marahe badi ham be tartib :
ba iman bashe (dar hadde normal)
az 1 khonevade khoub va motedayen va bafarhang bashe ke ghabeliat enetaf paziri ham dashte bashan
tarjihan tahsil karde bashe
dare eine inke halate mardanegisho hefz mikone, kheily mehraboun , sadegh , manteghi, moadab bashe |
|
|
| |
|
|
|
 |
elasht
|
|
ارسال شده: یكشنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
عضو شده: یكشنبه، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹
|
|
از دید من یک خانم باید:
1- ظاهری موجه و حجابی در حد عرف داشته باشد.
2- رفتاری سبک(خنده های بلند در هر شرایطی، بلندبلند حرف زدن، چرخش زیاد چشم هاو...) نداشته باشد.
3- اهل تامل و تکفر در رخدادهای پیرامون باشد و زود قضاوت نکند.
4- شمرده و آرام حرف بزند، لبخند برلب داشته باشد، کمتر عجله در رفتارهایش وجود داشته باشد.
5- اهل مطالعه غیر درسی باشد. ماهانه کتابهایی مشخص و هدفمند بخواند. زیاد اهل رمان نباشد و بیشتر مطالعات اجتماعی داشته باشد.
6- اهمیت به نماز بدهد. ولی نه در حدی که باعث دلزدگی و خستگی اطرافیان شود.
7- لباسهای گران و مارک دار بر تنش نباشد ولی خوش پوش باشد.
8- اگر دستپخت خوبی ندارد، حداقل اهل آشپزی باشد.
9- به مادرش در امور خانه کمک کند و جای وسایل منزل را بداند و در جانمایی وسایل نقشی داشه باشد.
10- سیستم اتاق خواب هر فرد نشانه اهمیت وی به امور مختلف است. ترجیح میدهم در اتاق خواب دختر مورد نظرم (در زمان مجردی) بیشتر کتابخانه و کتابهایش به چشم بیاید تا لوازم دکوری و... .
11- زیبایی امریست نسبی. چشمانی پر شرو شور داشته باشد.
12- پر انرژی و اهل ورزش متعادل و با برنامه باشد.
اگر دختری این پارامترها را داشته باشد، میتواند همسر خوبی برای شوهرش و مادر خوبی برای فرزندانش و عروس خوبی برای مادرشوهر و پدرشوهرش باشد. |
|
|
| |
|
|
|
 |
shazibolande
|
|
ارسال شده: دوشنبه، ۱۲ بهمن ۱۳۸۸
|
|
عضو شده: یكشنبه، ۱۱ بهمن ۱۳۸۸
|
|
ba salam
man fekr mikonam ke ye hamsare khob kheili moshakhasat bayad dashte bashe
ama az nazare man mohem tarin chiz inke ke ye marde khob bayad masooliat pazir bashe,asheghe khone o khonevadash bashe,vafadar bashe,cheshm pak bashe
be zan o khanevade kheili ehteram begzare
albate ke zaher dar avalin negah moheme ama baad dige tassiri nemigozarad age akhlaghi nabashe.
albate ke baraye aghayan ghesmate mali ham kheili moheme.  |
|
|
| |
|
|
|
 |
mehrdad_p34
|
|
ارسال شده: پنجشنبه، ۲۸ آذر ۱۳۸۷
|
|
عضو شده: یكشنبه، ۲۴ آذر ۱۳۸۷
|
|
| يكي از مهمترين ملاك ها، زيبايي وجذابيت زن است به نظر من نامزد يا زن بايد در نظر مرد خيلي جذاب باشد تا با مقايسه افسوس و پشيماني رخ ندهد چون در اوايل ظاهر مهمترين عامل تعيين كننده خوشخلقي وآرامش رواني مباشد. |
|
|
| |
|
|
|
 |
malihe
|
|
|
ارسال شده: شنبه، ۲۵ آبان ۱۳۸۷
|
|
عضو شده: چهارشنبه، ۱۹ تیر ۱۳۸۷
موقعیت: zire gonbade nili
|
|
با سلام و خسته نباشی خدمت همه عزیزان
ملاک های ازدواج خیلی زیادند و من فکر میکنم که یک دسته از این ملاکها همیشه ثابتند و دسته دیگر با توجه به شرایط زمانی و محیطی تغییر میکنند.
برای مثال ملاک های ثابت من برای ازدواجم ایمان همسرم بود ایمان هم بیشتر منظورم خداترسی او بود و بعد یکسری خصوصیات اخلاقی مثل احترامی که به پدر و مادر خودش میگذارد، مهربانی، خوشرویی، مودبی.
اما ملاک های تغییر پذیر مثلا آزادی که من الان از همسرم میخواهم با زمان مادرهامون فرق کرده، و من می خواهم بیشتر در جامعه فعالیت مفید و درست داشته باشم.
اما چیزی که یک آقا میتونه من را جذب خودش کند ظاهر مرتب و رفتار مودبش در هاله ایی از محجوبیت است. |
|
|
| |
|
|
|
 |
Fotovvat
|
|
ارسال شده: جمعه، ۲۴ آبان ۱۳۸۷
|
|
عضو شده: جمعه، ۰۷ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: ایران- تهران
|
|
با سلام.
ملاک های شما برای انتخاب همسر چیست؟
و اولین چیزی که در ابتدای آشنایی تان با جنس مخالف توجه تان را به خود جلب می کند چیست؟
لطفا مشخص کنید که از دید یک پسر است یا یک دختر.
با تشکر |
|
|
| |
|
|
|
 |
|
|